Рожевий купальник

рожевий – це змішання білого та червоного. Білий – символ чистоти та рівноваги, червоний – колір любові та пристрасті. Таке суперечливе поєднання, виражене у відтінках рожевого, таїть у собі безліч емоцій. Рожевий може бути ніжним і сентиментальним, кокетливим та грайливим, провокаційним та хвилюючим. Пастельно-рожевий, кораловий, пурпуровий, фуксія, мадженто – від легкого повітряного відтінку, з переважанням білого кольору, до насиченого і привертає увагу домінуючого червоного.

Рожевий купальник

Рожевий купальник -фото 2

Рожевий купальник - бікіні

Рожевий купальник - push-up

Рожевий купальник відтінки рожевого

Рожевий купальник з декоративним оформленням

Рожевий купальник закритий

Рожевий купальник бандо

Рожевий купальник з ущільненою чашкою на кісточках

Для рожевого купальника, як і будь-якого іншого, діє загальні правила – модель повинна добре сидіти на фігурі, бути елегантною і жіночною, без натяку на вульгарність. Рожевий колір сам по собі відвертий і посилювати ефектстрингами чи максимально відкритими моделями не варто, у разі дорослим жінкам.

Рожевий купальник з декорованим ліфом

Відрядний рожевий купальник

В асоціаціях з рожевим кольором склався якийсь стереотип, що рожевий – вибір молоденьких німфеток не обдарованих інтелектом. “Плювати на думку інших? – Підтримується!”, але повністю його ігнорувати було б необачною дурістю. Вибираючи купальник кожна жінка задається своєю метою – привернути увагу або навпаки загубитися серед натовпу.у будь-якому разі купальник несе певний сигнал оточуючим. І у випадку з рожевим купальником бути сірою мишкою не вийде, а значить або у вас має бути досконала фігура (особливо це стосується купальників чисто рожевого кольору), або потрібно вдатися до хитрощів, обравши правильну модель і забарвлення, які в комплексі приховають недоліки фігури.

Нагадаємо, що всі однотонні світлі купальники з одинарною підкладкою – сніжно-білі, небесно-блакитні, світло-рожеві, тілесні – при намоканні просвічуються. А значить потрібно або бути до цього готовою, або вибирати купальники з подвійною підкладкою на плавках і чашками на ліфі, купальники з фактурної. та перфорованої тканини.

Купальник з геометричним візерунком< /a>

Квітковий принт для оформлення купальника

Отже, якщо привертати увагу, то тільки на свої переваги. На якій ділянці знаходиться декор: рюші, бахрома, декоративні кільця, каміння, пензлики, бантики, стрічки, прикраси, принти, малюнки – там і робиться акцент. Якщо акцент тільки на грудях, значить він відволікає увагу від стегон і навпаки.

Ніжно-рожевий купальник заплікацією

Комбінація кольорів в оформленні

Рожевий купальник з пензликом

Рожевий купальник із завищеною талією

Рожевий купальник з квітковою аплікацією

Рожевий купальник-бікіні

Яскраво-рожевий купальник

Витягують фігуру та стрункуть вертикальні малюнки та принти. Розширюють і збільшують форму горизонтальний декор, як малюнки, так і ремінці, плетіння, бахрома,рюші.

Вертикальні та горизонтальні принти

Рожевий купальник з рюшами

Візуально збільшити груди дозволяють ліфи з ефектом пуш-ап< /a>. Злегка підняти і відкоригувати форму грудей допоможуть ліфи з ущільненою чашкою або кісточками. Комбіновані купальники – альтернативний варіант врівноважити пропорції та розставити акценти на свій розсуд.


Купальник для підняття та корекції грудей

Врівноважуємо пропорції купальником

Взагалі хитрощів безліч. Елегантніше, незвичайніше і свіжіше виглядають купальники з комбінуванням рожевого та інших кольорів. Багатобарвність з переважанням рожевого може виражатися в орнаменті, різноманітних малюнках чи принтах, а також у спеціальному декорі.

Цього року рожевий залишається в тренді. На тижні пляжної моди “Mercedes-Benz Fashion Week 2014” було представлено цілий букет рожевих купальників від провідних світових брендів та дизайнерів. Особливе враження залишили колекції Мари Хоффман, Nicolita та Maaji.

MARA HOFFMAN

Рожевий купальник-монокіні

Купальник-бандо з малюнком

Рожевий злитий купальник

NIICOLITA

Бандо плюс висока талія

Ліф на широких зав'язках плюс шортики

Монокіні з ущільненою чашкою

Комбінування декоративних елементів у купальнику

MAAJI

Купальник з дрібним візерунком

Експерементуємо з формами

Комбінування різних відтінків рожевого

Рожевий купальник зблакитними рюшами

Строкатий малюнок відтіняє ніжно-рожевий

Широкий рожевий ліф

POKO PANO

Рожевий бікіні

DOLORES CORTÉS

Рожевий монокіні з малюнком

CM CIA.MARÍTIMA

Купальник з лінійним принтом

MINIMALE ANIMALE

Злитий купальник

AQUA DI LARA

Комбінація двох контрастних кольорів

LULI FAMA

Бандо з рюшами

BEACH BUNNY

Бікіні

Смотрите розовые купальники в Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.