Психологія кольору – яку спідню білизну вибрати

В результаті деяких спостережень психологи дійшли висновку, що існує певний взаємозв’язок між улюбленим кольором та темпераментом людини. Цікаво, що вибираючи нижню білизну , багато жінок мимоволі віддають перевагу певним кольорам і відтінкам, орієнтуючись в першу чергу на ці параметри, а вже потім на крій та фасон моделі.

  • Білий колір білизни асоціюється у багатьох з невинністю та вбранням нареченої. Проте психологи стверджують, що це нейтральний колір, вибираючи який жінка підсвідомо прагне тримати свої емоції під контролем і не особливо афішувати свій внутрішній світ.

біла білизна

  • А ось кремова або бежева білизна яскраво характеризує свою володарку , як щиру, віддану і, як би дивно це не звучало,відмінну завищеними вимогами до партнера і готову на експерименти в ліжку. “>бежеве білизна
    • Червоний колір несе в собі потужну енергетику, і вибирають його пристрасні натури, які не терплять промахів навіть у дрібницях. Чоловікам, жінки яких віддають перевагу яскраво-червоній білизні, не можна забувати, що його дама серця очікує яскравої прелюдії і максимум уваги до своєї персони.

    червона білизна

    • Сірий колір білизни вказує на особи, яка цінує вірність, любить стабільність і знає ціну. Панночки, які віддають перевагу відтінкам сірого, як правило, в міру делікатні, але при необхідності можуть бути досить прямолінійними.

    сіра білизна

    рожева білизна

    • Синий колір відображає врівноваженість і вказує на такі риси характеру, як поступливість і вірність. Дівчата, які віддають перевагу глибокому синьому кольору, не люблять істерик, з’ясування стосунків та інших бурхливих пристрастей, для них найважливіше спокій і комфорт.

    синя білизна

    • Коричневий колір вибирають стримані і трохинерішучі жінки, які в інтимних стосунках чекають ініціативи від партнера та готові у всьому його підтримувати.

    коричнева білизна

    • І нарешті, чорна білизна – вибір сильних, готових експериментувати і жінок, які шукають у відносинах рівноправності. Дівчата, які завжди віддають перевагу чорному кольору, схильні до зміни настрою і можуть кардинально змінити свої плани або навіть життя в цілому буквально за дві секунди.

    чорна білизна Звичайно, міркувати про психологію кольору можна нескінченно, але навряд чи нам вдасться до кінця осягнути сенс гри, яку веде наша підсвідомість. Не варто думати про те, що певний колір несе характерний посил – просто вибирайте те, що співзвучне вашому світовідчуттю і ви точно не помилитеся! Дивіться гарну білизну в Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.