Чоловічі труси, які ми вибираємо

Запитайте свого чоловіка, які труси йому купити, і в переважній більшості випадків отримайте відповідь: «Мені байдуже». Але спробуйте принести йому стрінги зі стразами, і дізнаєтеся багато нового — на жаль, не про тенденції моди в світі чоловічої нижньої білизни або його особистих уподобань, а про свої розумові здібності та про тих, хто носить такі труси. Основна маса чоловіків при виборі трусів прагне зручності і комфорту, решта до критеріїв відбору включають певний фасон або колір. Рідкісного чоловіка хвилює якість виробу, і лише одиниці замислюються про натуральність тканини і турбують себе вивченням складу матеріалу. Таке ставлення наших половинок змушує нас більш уважно ставитися до вибору чоловічих трусів, беручи на себе відповідальність за якість, зовнішній вигляд, комфортність та гігієнічність спідньої білизни.чоловіка. чоловічі труси< /a> На відміну від моди на труси, питання потенції хвилюють кожного чоловіка. Занадто тісна чи не погода тепла білизна негативно впливає на функції статевих органів, пригнічуючи вироблення головного чоловічого гормону – тестостерону. Одне з головних завдань при виборі трусів полягає у правильному визначенні розміру виробу. Для цього вимірюється обсяг стегон або талії на рівні гумки (висота потрібного виміру залежить від фасону трусів), після чого вибирається відповідний розмір за таблицею, що представлена на сайті. //www.intimo.com.ua/help/view/cid.32/ Властивості тканини та особливості крою можуть вплинути на комфортність трусів. Вільний крій дозволяє орієнтуватися на розмір по талії. Обтягуючі труси з еластичноїтканини можна купити на розмір більший, якщо верхня частина ніг має великий об’єм. Гумки, шви, краї не повинні різати або натирати. Не поспішайте придбати відразу кілька виробів нового фасону або виробника. Візьміть для початку одну пару, і якщо вона сподобається, купити чоловічі труси цієї моделі ви завжди встигнете. Можливо, до цього моменту з’являться і цікавіші варіанти забарвлень, або діятимуть знижки. Ідеальний матеріал для чоловічих трусів – бавовна з невеликим додаванням еластану. Проте, орієнтуйтеся на якість тканини: її щільність, однорідність, міцність фарбування. бавовняні труси для чоловіків

На що орієнтуватися при виборі чоловічих трусів:
  • на анатомічні особливості (дихати, не здавлювати, не допускати перегріву);
  • < li>на вік(забарвлення, фасон);

  • на гігієнічність (натуральні тканини);
  • на призначення (під тонкий одяг або штани на стегнах, для занять спортом, для повсякденного носіння, для сну);
  • на переваги чоловіка (останній, але найважливіший фактор при виборі будь-якої речі — носити її все-таки буде він, а не ви).

І ще одна порада: чудово знаючи розміри чоловіка, ми часом не беремо до уваги те, що з моменту купівлі останніх трусів пройшло досить багато часу. Чоловік міг схуднути або набрати кілька кілограмів, накачати м’язи на ногах або відростити животик. чоловічі труси < Не полінуйтеся дістати сантиметрову стрічку і перевірити відповідність ваших уявлень реальним габаритам чоловіка - це дозволить уникнути помилок. Наш каталог завжди до ваших послуг.

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.