Махнемось не дивлячись або Мистецтво купувати без примірки

Ви коли-небудь бачили по-справжньому скарги? Зверніть увагу на своїх чоловіків, коли вони ходять з вами магазинами. Мені іноді здається, що в них така мрія — щоб ми всі купували без примірки. І бажано взагалі не дивлячись. Ось ви запитаєте: це взагалі можливо?

Ваша покірна слуга тікала вся, поки шукала собі червоний бюстгальтер (черговий, так). Навіть із рахунку збилася, скільки магазинів довелося обійти. Жінки зрозуміють: одна модель тисне, у іншої бретельки сповзають, треті груди до центру не так підтягує, як годиться. Не врятували ситуацію навіть брендові італійські моделі. Потрібно віддати належне моєму другові.Заглянувши нарешті одним оком у примірювальну, він тоном експерта сказав: «А хто ці бренди взагалі бачить, знімай давай, тобі без нього краще!» Вирішив проблему, нічого не скажеш. І на моє запитання, де шукати цей міфічний ідеальний бюстгальтер, тільки буркнув: не знаю, мовляв, загугли.

>

Сказано – зроблено. Зрештою, інтернет-магазини – чудова ідея. Зекономимо гроші, час, і… стоп, а ось мої очі, що розбіглися від вибору, ніхто не врахував. Але в цілому все просто. Читайте описи, зрештою. Наприклад, при виборі трусиків звертайте увагу на посадку. Тут все залежить від стану вашоготалії (або наявності оної). Стійняткам я б порадила в будь-якому випадку брати низьку посадку. Ніколи не знаєш, де тобі доведеться граціозно сісти, і скільки сантиметрів твоїх трусів при цьому ти покажеш світові.

мереживні трусики

З бюстгальтерами доведеться повозитися трохи більше . Все, що вам потрібно знати, – розмір та глибина чашки. Для визначення розміру ви знімаєте дві мірки – це обхват грудей і під грудьми, а потім підбираєте дані по таблиці. Крім того, потрібно визначити тип шва на філіжанці. Тут взагалі ціла геометрія:

–Горизонтальні шви ніби ділять чашку навпіл і трохи піднімають її. Дуже добре для широкої грудної клітки. – А от якщо вам потрібна підтримка – зверніть увагу на вертикальні шви. Вони створюють саме такий ефект.

– «Арочки» – такі напівкруглі шви. Якщо вам потрібно надати більш круглу форму та хорошу підтримку. До речі, вони підходять практично всім.

– Діагональні – те, що я називаю радістю розпусника. Такі шви піднімаються від центру до боків чашок. За допомогою таких швів грудки як би піднімаються і зсуваються ближче до центру (прямо як у королівських фавориток у кіно).

Безшовнафіліжанка, Т-подібний і діагональний шов зазвичай підходить всім. alt=”смугастий ліф” width=”367″ height=”550″ class=”aligncenter size-medium wp-image-4911″ />

Якщо ви щаслива володарка форм п’ятого розміру, я вас, по-перше, вітаю. А по-друге, трохи застережу від покупки без примірки. Для таких красунь, як ви, передбачені моделі з особливою підтримкою за рахунок спеціальних вставок, силіконових ущільнювачів та широких бретельок. Але наскільки здорово та чи інша модель сидітиме саме на вас, все одно неясно. Аж надто вони примхливі, ці розміри «плюс».

Активувати безкоштовну доставку