Ліф чи не ліф — ось у чому питання

Жінки вже тільки звикли до думки, що нижня білизна — це невід’ємна частина не тільки їхнього гардеробу, а й життя в цілому Як тут трапилося непоправне. У моду увійшла відсутність білизни. Як мінімум, бюстгальтери. Що ж робити? Невже ліфи скоро стануть моветоном? Давайте розумітися.

Його Величність пуш-ап

На початку славних нульових ліфи пуш-ап буквально таки окупували груди жінок. І підтримує, і обсяг додає, і форму перетворює — справжня знахідка, про що ще мріяти? Тож ті, хто вважає, що такі бюстгальтери — доля виключно дівчат з маленькими грудьми, помиляються. Мода на пуш-апи торкнулася всіх. білий ліф І так, не будь-який пуш-ап здатний зскромною «одиничкою» зробити впевнену «трійку». Є і більше, і менше – дивлячись яка переслідується мета.

Хай живе натуральність!

Але тут на зміну масової любові до сексуальних улоговинок з’явилася мода на природність. А відсутність бюстгальтера — найкращий спосіб її наголосити, впевнені дівчата всіх країн та континентів. Анджеліна Джолі без ліфа Але вся ця заваруха почалася набагато раніше. Феміністки ще у другій половині 20 століттячасто заявляли у тому, що бюстгальтери — це символ придушення жінок. І є сенс згадати про одну, вже сучаснішу історію. Школярку Кейтлін Джувік вигнали із заняття за те, що вона була без ліфчика. Ні, одяг на ній був, але викладача спантеличила відсутність спідньої білизни під футболкою. Нібито відволікався він. Це була звичайна чорна футболка без вирізу. <img class=Краса вимагає жертв

Про ліфчик пуш-ап «страшилок» куди більше. Існує думка, що бюстгальтер з ефектом, що виштовхує, тисне на молочну залозу, перетискає кровоносні судини і сприяє обвисанню грудей. Однак медики солідарні в одному — якщо носити ліф з пуш-апом не дуже часто, то навряд чи це позначиться на вашому здоров’ї.

Такі дівчата як зірки…

Нинішня мода на відсутність білизни під одягом — це навряд чи заслуга лише Кейтлін. Як я вже писала вище, дякувати варто нашим улюбленим селебриті. А вони не гребують без білизни не просто вийти за каву, а й відвідати урочисті заходи. Що тут сказати, зірки. Вчителі-фаната бюстгальтерів наїх немає. Іноді знаменитості «забувають удома» не лише ліф. без ліфа в сукні І так, поганий приклад заразливий (насправді, не такий вже і поганий, це так, до речі). Думаю, ви і самі помітили, що цього літа просто нашестя дівчат, які не ховають груди під шаром поролону. А Леонардо Ді Капріо попереджав про глобальне потепління… Можливо, це просто його наслідки. З новою модою все зрозуміло, але постає питання: і як же без білизни? Що робити, якщо фігура неідеальна, але бути в тренді таки хочеться?

Зоряні секрети

Як же знаменитостям вдається носити їх відверті вбрання? Невже їхні фігури справді ідеальні? Дженіфер Лопес без ліфа

Хід конем

А тепер тренд із запалу із спекою. Білизна з сосками, що стирчать. І ні, я не жартую. Такі ліфи заполонюють все і вся. У чому суть: ви у бюстгальтері, а значить, груди підтягнуті, але створюється ефект відсутностібілизни. Сміливо? Можливо. Але, погодьтеся, щось у цьому явно є… Білизна з сосками, що стирчать Все нове — це добре забуте старе. Ви напевно пам’ятаєте образ Рейчел Грін, що запам’ятовується, з культового серіалу «Друзі». А чи звернули ви увагу на її звичку носити речі без бюстгальтера? Я ось так. Як виявилося, іноді сліди ліфа все ж таки помітні. Так що, можливо, Еністон теж вдавалася до такого помічника. Рейчел Грін На Інтимо такий ліф, до речі, продається://www.intimo. com.ua/goods/32961/ Підсумок один: що б не входило в моду, білизну ще рано списувати з рахунків. Особливо коли його настільки багато, та ще й такого гарного!