Кім Кардаш’ян у купальнику та без. Частина II

Продовжуємо історію про Кім Кардаш’ян, в якій ми стежимо за її біографією в бікіні і постаралися зібрати найсмачніші фото, починаючи з 2006 року до сьогодні. Початок читайте у статті “Ким Кардашьян в купальнику і без.” Частина I”. Кім Кардаш'ян Славу Кім принесли її розкішна постать та видатні форми. Коли Кім виходить на пляж у бікіні, її фігура діє на оточуючих як магніт. За свою історію фотомоделі вона знялася в десятках глянсових журналів, її дізнаються у всьому світі, про її розкішне тіло ходять легенди. Її обожнює камера,професійні фотографи вишиковуються в чергу, а папараці катаються за нею по всьому світу, щоб зробити ще один апетитний знімок. Продовжимо історію з фото для чоловічого журналу FHM Australia, де Кім Кардаш’ян обрано однією з 12 найсексуальніших і найбажаніших жінок, серед яких Джессіка Альба, Ель Ліберачі, Кеті Перрі, Донна Фельдман, Софія Вергара та інші не менш знамениті красуні. Фотосесія призначалася для “Календаря на 2011” рік (FHM Calendar), у якому спекотна брюнетка представляє листопад. Кім Кардаш'ян

2011 рік

Головна подія 2011 року -весілля Кім Кардаш’ян та Кріса Хамфріса. У романтичних відносинах пара складається із жовтня 2010 року. Весь цей час за зірковим подружжям пильно стежать ЗМІ та папараці. Де б не з’являлися голубки, вони виглядають щасливими та закоханими. Кім Кардаш'ян та Кріс Хамфріс Кім Кардаш'ян та Кріс Хамфрис 2 Кім Кардаш'ян та Кріс Хамфріс 3 Кім Кардашьян і Кріс Хамфріс на морі Кім Кардаш'ян та Кріс Хамфріс 4 Кім Кардаш'ян та Кріс Хамфріс 5 Романтичні стосунки надихають Кім на новий аромат. У квітні у світ виходить парфум “Kim Kardashian Gold” – легкийвесняно-літній аромат з нотками бергамоту, рожевого перцю, грейпфрута, троянди, жасмину та сандалу. Kim Kardashian Gold< /a> Цього ж року Кім позує для журналів Австралії, Іспанії, Сербії та Південної Африки. У Великій Британії її фотографії прикрашають обкладинки одразу двох модних глянців.

У березні Кім у чоловічому журналі FHM UK.

Ким у чоловічому журналі FHM UK Ким у чоловічому журналі FHM UK

У травні – дівчина з обкладинки Cosmopolitan UK.

Обкладинка Cosmopolitan UK Обкладинка Cosmopolitan UK 2 Фото Кім в Білому бікіні публікується одночасно в трьох виданнях FHM, у квітні в Австралії, в червні в Іспанії і в серпні в Південній Африці. < img class=”aligncenter” src=”//www.intimo.com.ua/blog/wp-content/uploads/2014/07/16-2011-fhm-spain-australia-south-africa.jpg” alt=” Кім у білому бікіні” width=”500″ />

Lepota I Zdravlje Magazine Через 8 місяців побачень і поцілунків Кріс робить Кім пропозицію, а в серпні вони грають пишне весілля. До весільної урочистості приурочено вихід нового аромату під назвою “Kim Kardashian Love”. Весільна церемонія відбулася 20 серпня у Монтесіто (США, Каліфорнія). На урочистості Кім блищить у сукнях від Vera Wang, а на її безіменному пальці красується каблучка від “Lorraine Schwartz”, вартістю 2 мільйони доларів.

Весільна церемонія

Весільна церемонія 3 На урочистості присутні понад 440 зіркових гостей, серед яких Єва Лангорія, Авріл Лавіл, Лінсді Лохан, Мел Бі, Сіяра, Ніколь Річчі, Серена Вільямс, Келлі Озборн та інші знаменитості. Після весілля молодята вирушають у короткий медовий місяць на узбережжя океану, де Кім хизується в білому бікіні з написом місісХамфріс. білому бікіні з написом місіс Хамфріс Сімейне життя Кріса і Кім не залагодилося з самого початку. То Кім за відсутності свого чоловіка займається йогою з голим інструктором, то Кріс щиро обзиває улюблену дружину жирною. Через війну через 2 місяці шлюб розпався. За перипетіями, що відбувалися в сім’ї Кардаш’ян-Хамфріс, спостерігала вся Америка. Із 2011 року на телеканалі Е! транслюється нове реаліті-шоу “Kourtney and Kim Take New York”. Другий сезон практично повністю присвячений сімейним сваркам та початку шлюборозлучного процесу. З приводу шлюбу Кардаш’ян та Хамфріса ходило безліч чуток. Газета “TheWashington Post” назвала шлюб і пристрасті навколо розлучення “рекламною акцією”. За 72 дні спільного життя подружжя заробило понад 18 млн. доларів на телетрансляції весільної церемонії, правах на фотографії та статтях у мас-медіа. До речі, це не перше заміжжя Кім. З 2000 -2004 рр. вона полягала в офіційному шлюбі з музичним продюсером Деймоном Томасом.А з 2004 по 2011 рр. вона насолоджувалася холостяцьким життям.В числі її бой-френдів були Джейсон Террелл Тейлор (The Game), Кертіс Джеймс Джексон (50 Кріштіану Роналду: Власне і зараз Кім нічого не тримає, а значить час рухатися далі. дає інтерв’ю, займається бізнесом, а у вільний часвідпочиває на пляжі Мексики. У січні її з’являється на обкладинці Cosmopolitan BODY. В інтерв’ю для журналу Кім ламає стреотипи досконалої фігури і наводить приклад історії зі свого життя. фото на обкладинці Cosmopolitan BODY

Топ 5 порад від Кім Кардаш’ян для журналу Cosmo BODY

  1. Целюліт це не злочин”Коли мене розкритикували за целюліт, я відповіла: “Так, у мене є целюліт! Ну і що! Я ніколи не прагнула бути ідеальною. Це божевілля, якщо хтось вважає, що тільки тому, що ти в центрі уваги ти маєш бути бездоганною. Іноді я дуже товстішаю і стаюсхожою на свиню, але все одно продовжую почуватися чудово! “Бачите цю маленьку ямочку целюліту? Ці тістечка з кремом і вершкове морозиво безумовно того коштували”.
  2. Міняйте жир на тренування”Я ніколи не морила себе голодом, мені не подобається бути кістлявою. , розробив для мене тренування, яких я дотримуюся і ще їжу здорову їжу.Для мене це не так складно.І взагалі я хочу залишатися у формі в довгостроковій перспективі.Тому я не викурила жодної сигарети за все своє життя.І лише у 30- Іноді я можу випити трохи Midori (прим. динний лікер преміум класу), але не зловживаю.Я можу радіти життю і без алкоголю.
  3. Носіть свійя ніколи не прагнула бути нульового розміру. Правда одного разу я одягла сукню 8-го розміру, коли завжди вважала що у мене 4-ка. Виявилося що це був розмір 8 UK (Великобританія) що власне відповідає моєму нормальному розміру. прим.- розмір 4 USA за параметрами ідентичний з 8 UK.) Але це змусило мене задуматися: “Чому я взагалі про це турбуюся?” Хочете оцінити свої форми – подивіться на своє відображення в дзеркалі. Я завжди кажу, що ви не повинні зважувати себе. У мене вдома навіть немає терезів.”
  4. Великий попі – велике плавання” моїй попі, як наприклад чутка про те, що воназастрахована. Так і хочеться сказати: “Гей, у кожного є зад. Це не таке велике відкриття!”. Але це все-таки мені лестить. Особисто я завжди любила пишні форми. Навіть коли я була маленькою дівчинкою і мої друзі говорили щось нібито “О Боже, твоя попа така величезна” – я відповідала “Так, і я її люблю!”
  5. Ми всі різні і зроблені не за шаблоном У мене і моїх сестер абсолютні різні типи фігури. Хлої високого зросту з довгими ногами. “. Ми ніколи не відчували будь-якого тиску з їхнього боку, щоб виглядати якось інакше і я думаю, що саме тому ми такі впевнені в собі.”

ПорадиКім дуже щирі, їхня головна думка досить проста – Потрібно любити себе такою, якою ти є. Цього року Кім продемонструвала всьому світу яким спокусливим може бути закритий купальник, знявшись, мабуть, в одній із найсексуальніших фотосесій. Знімки призначалися для чоловічих журналів Esquire та британського тижневика NUTS.

Esquire Mexico (червень)

Знімки для чоловічого журналу Esquire Знімки для чоловічого журналу Esquire 2 Знімки для чоловічого журналу Esquire 4 < img class=”aligncenter” src=”//www.intimo.com.ua/blog/wp-content/uploads/2014/07/06-01-esquire-mexico.jpg” alt=”Знімки для чоловічого журналу Esquire 5 ” width=”400″ /> Знімки для чоловічого журналу Esquire 6

NUTS UK (серпень)

< a href=”//www.intimo.com.ua/blog/wp-content/uploads/2014/07/07-2012-nuts-cover-uk.jpg” target=”_blank”>NUTS UK (серпень) NUTS UK (серпень) 2 NUTS UK (серпень) 3 NUTS UK (серпень) 4 “Best bikini body” – так фігуру Кім охрестили Splash News в одному з відеороликів. У серпні та листопаді Кім у класичному та ретро-бікіні прикрашає обкладинки журналів OK! та Cosmopolitan Australia. Журнал OK! Cosmopolitan Australia У березні невгамовна Кім представляє новий аромат “True Reflection”, над яким вона працювала спільно з “Dress for Success”. Слідом за ним у жовтні 2012 року виходить вже 5-й за рахунком парфум – “Glam” з квітково-фруктовим ароматом. Щодо сімейного бізнесу, на початку листопада сестри Кардаш’ян запускають колекцію модного одягу “Kardashian Collection” у Великій Британії, в мережі магазинів Dorothy Perkins. У колекції представлені лінія взуття, джинсова колекція, аксесуари та товари для дому. Цього ж місяця Кім, Хлої та Кортні випускають свою першу лініюдекоративна косметика “Khroma Beauty”. У травні Кім та Кортні з родиною вирушають на відпочинок до Мексики.

Де Кім ганяє на водному мотоциклі.

Ким ганяє на водному мотоциклі Ким ганяє на водному мотоциклі 2 Пробує свої сили в бодібордингу. Кім і бодібординг < a href=”//www.intimo.com.ua/blog/wp-content/uploads/2014/07/17-2012-bodybord.jpg” target=”_blank”>Кім і бодібординг 2 Кім і бодібординг 3 Кім і бодібординг 4 Якщо спроби осідлати хвилю на бодіборді більше схожі на забаву, то в серфінгу з веслом або “греблі стоячи” (SUP/Stand-Up-Paddling) Кім досягла певних успіхів. Ким і веслування стоячи Ким івеслування стоячи 2 Все ще перебуваючи в офіційному шлюбі з Крісом Хамфрісом, у квітні Кім починає зустрічатися з американським репером і своїм давнім другом Каньє Уестом. Кім з Каньє Вестом Вони гуляють Нью-Йорком узявшись за руки, вечеряють удвох у ресторанах і ходять разом у кіно.А через деякий час папараці помічають на Кім сережки з ініціалами KW (Каньє Вест).Закохані проводять разом увесь свій вільний час і балують один одного розкішними подарунками.На день народження свого коханого Кім дарує йому шикарний автомобіль, у відповідь Каньє везе її в романтичну подорож до Італії.напередодні Нового року 31 грудня, на своєму концерті в Нью-Йорку Каньє Вест оголошує про те, що Кім вагітна і він незабаром стане татом.

2013

Вагітність не привід відмовлятися від бікіні, навіть якщо ти одужала на 30 кілограм. За час вагітності на Кім звідусіль сипатимуться закиди про те, що її постать м’яко кажучи стала не такою привабливою як раніше. Ці пересуди доводять майбутню маму практично до відчайдушної. В одному зі своїх постів у блозі вона пише, що хоче швидше народити і позбутися зайвої ваги. Справлятися з депресією Кім допомагає сестра Кортні, підтримуючи та захищаючи її від нападок у пресі. У квітні сімейство Кардаш’ян вирушає до Греції на острів Міконос, де проходять зйомки.сезону Keeping Up with the Kardashians. Тут Кім нарешті може розслабитися, одягнути улюблені бікіні та поніжитися на сонечку біля басейну.

на фото Кім на 7-му місяці вагітності

Ким на 7-му місяці вагітності

Ким на 7-му місяці вагітності 2Ким на 7-му місяці вагітності 3

Ким на 7 -м місяці вагітності 4 Ким на 7 -м місяці вагітності 5 Ким на 7 -м місяці вагітності 6 На підтримку Кім американський щотижневий журнал US Weekly на обкладинці одного зі своїх випусків опублікував її фото у бікні з підписом “І це ви називаєте жиром?” Ким на 7-му місяці вагітності 6 15 червня 2013 року умедичному центрі Cedars-Sinai в Лос-Анджелесі Кім народила свого первістка – малечу Норт (North) або як її ласкаво називають мама та тато – Норі. малятко Норт (North) малятка Норт (North) або Норі Кім та Каньє попросили рідних та друзів замість подарунків на день народження доньки, зробити пожертвування до фонду дитячої лікарні Лур’є (Ann & Robert H. Lurie Children’s Hospital) у Чикаго. За 2 тижні до народження дитини Кім офіційно розлучилася з Крісом Хамфрісом . Тепер Кім і Каньє нарешті можуть одружитися.свій 33 день народження Кім отримала один із найромантичніших подарунків. Знявши цілий стадіон у Сан-Франциско Каньє Вест, вставши на одне коліно під звуки симфонічного оркестру, зробив Кім пропозицію руки і серця і подарував розкішне кільце з діамантом на 15 карат. За хвилину до цього на головному екрані стадіону спалахнуло зображення зі словами “Pleeease, Marry Meee!” Каньє Вест зробив пропозицію під звуки оркестру < a href=”//www.intimo.com.ua/blog/wp-content/uploads/2014/07/12-2013.jpeg” target=”_blank”>Каньє Вест зробив пропозицію А наприкінці листопада всього через 4 місяці після пологів Кімвтерла носа всім критикам, з’явившись на пляжі Майямі в маленькому білому бікіні і… у чудовій формі. у маленькому білому бікіні у маленькому білому бікіні Американський тижневик US Weekly не пропустив можливості і публікував фото Кім у бікіні у грудневому номері з оптимістичним підписом “My Body is Back”. My Body is Back 2014 рікПісля річної перерви Кім повертається до ладу. В кінціберезня вона вирушає з родиною до Таїланду для зйомки у бікіні-фотосесії. Правда для якогось журналу поки що секрет. бікіні-фотосесія бікіні-фотосесія 2 бікіні-фотосесія 3 бікіні-фотосесія 4 бікіні-фотосесія 5 24 травня 2014 року відбулося весілля Кім Кардаш’ян та Кайне Веста. Вінчання проходило у флорентійській фортеці Форт Бельведер, побудованої в XVI. На Кім було біле вбрання Givenchy Haute Couture від Рікардо Тиші, за чутками вартістю півмільйона доларів. бікіні-фотосесія 5 бікіні-фотосесія 5 Весільне фото, на якому зображено поцілунок молодят зібрав близько 2 млн лайків в Instagram. молодята У медовий місяць молодята вирушили до міні-поїздки Європою. Поколесили по Ірландії, навідалися до столиці Чехії Праги та завершили круїз у спекотній Мексиці, усамітнившись у приватній резиденції на привілейованому курорті Пунта Міта. молодята усамітнилися на курорті Пунта Міта молодята усамітнилися накурорті Пунта Міта 2 молодята усамітнилися на курорті Пунта Міта 3 молодята усамітнилися на курорті Пунта Мита 4 молодята усамітнилися на курорті Пунта Міта 5 молодята усамітнилися на курорті Пунта Міта 6 Після відпочинку в Мексиці молодята поспішають додому в Лос-Анджелес, щоб влаштувати грандіозне дитяче свято до 1-го дня народження доньки Норт. Перший день народження малюка Норт Перший день народження малюка Норт 2 Сьогодні вся увага Кім і Каньє спрямоване на виховання доньки та облаштування нового будинку в Бель-Ейр (Каліфорнія). На червень 2014 року статки Кім Кардаш’ян оцінюються в 45 млн. доларів.

Смотрите купальники в Интимо:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.