Які трусики вважають за краще носити зірки

Якщо про те, якому стилю одягу воліє та чи інша зірка, не написав хіба що лінивий, то про уподобання в більш інтимній сфері, зокрема, вибір нижньої білизни, почуєш не так часто. А багатьом так цікаво, які моделі, фактури та кольори віддає перевагу улюбленій кіноактрисі або фотомоделі. Що ж пропонуємо трохи відкрити завісу таємниці і дізнатися, які трусики обирають деякі знаменитості.

Наомі Кемпбелл

  • Жизель Бюндхен для повсякденного образувибирає трусики бежевого кольору, що максимально зливається з тоном її шкіри. Супермоделі подобається, коли білизна практично непомітна на шкірі настільки, що здалеку можна подумати, ніби дівчина і зовсім забула одягнути трусики.

 Жизель Бюндхен

  • Джесіка Альба обожнює бавовняні трусики і вважає їх ідеальним вибором для повсякденної шкарпетки. На її думку, це затишно, комфортно і красиво. -sexy-photo-51.jpg”>Джесіка Альба
    • Хайді Клум вибирає трусики у відтінках кольору шампанського і вважає, що пристрасть до гарної дорогої білизни в ній з’явилася завдяки тісній співпраці з компанією “Victoria Secret”.

    • Адріана Ліма тяжіє до жіночних і романтичних моделей трусиків з мереживом або набивним малюнком. Що стосується колірних рішень, Адріана віддає перевагу трусикам у пастельній гамі.

     Адріана Ліма

    • Анджеліна Джолі віддає перевагу лише спокусливим та елегантним моделям. Найбільше актрисі подобається мереживна білизна глибокого чорного кольору, оскільки вона ідеально підкреслює принади її фігури і підходить під тон шкіри.

    a href=”//www.intimo.com.ua/blog/wp-content/uploads/2015/11/mid_48795_9920.jpg”>Анджеліна Джолі

      < li>Єва Лонгорія не так давно зізналася, що в її апартаментах піднижню білизну відведено цілу кімнату. Можна лише уявити, скільки розкішних моделей трусиків зберігається в інтимному гардеробі актриси. Єва обирає тільки найдорожчу білизну від відомих брендів. Єва Лонгорія

      • Дженніфер Лопес як пристрасна яскрава натура любить звірині принти на білизні. У її гардеробі можна зустріти трусики леопардового або тигрового забарвлення, а також класичний варіант – чорні мережива.

      Дженніфер Лопес

      Не обов’язково бути зіркою телеекрану, щоб блищати та носити гарну, дорогу, якісну білизну. Саме таке ви знайдете на сторінках інтернет-магазину «Інтимо».

      Вибирайте трусики як зірок Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.