Термобілизна – ідеальний варіант для холодної пори року

З настанням морозних днів навіть найзатятіші модниці дістають із шафи теплі речі, найчастіше вони об’ємних розмірів, що не дуже естетично виглядає. Багато жінок знають, що придбання якісної термобілизни врятує не тільки від холоду , а й значно скоротить кількість шарів одягу.

Зовні, термобілизна схожа на спортивну футболку, що щільно облягає. Ефективно утримує тепло матеріал, з якого шиється білизна, він складається з трьох шарів: внутрішній – відштовхує і вбирає вологу; середній – виводить вологу, при цьому зберігаючи тепло;

  • зовнішній – захист від впливу навколишнього середовища (опади, холод, спека).

Комфортна термобілизна на всі випадки життя

Вибираючи жіночу, чоловічу або дитячу термобілизну, пам’ятайте, що воно має щільно облягати тіло, але не обмежувати рухів. У разі нещільного прилягання білизни, тіло охолоджуватиметься прониклим у проходи повітрям і його головна функція – збереження тепла, буде втрачена. синтетики – еластичне, добре вбирає і відводить вологу, швидко сохне; з мінусів – при інтенсивному навантаженні може вбирати запахи, тому потребує частоїпрання;

  • вовни – найбільш популярний варіант білизни з мериносової вовни, довговічне, практичне, тепле, високі показники абсорбування, мінус – довше висихає;
  • шовку – м’які, хороша терморегуляція, не рекомендується носити в теплу пору року.

Перш ніж купити жіночу термобілизну для холодної погоди, необхідно її правильно вибрати. Залежно від мети використання, випускаються різні види цього одягу:

    • спортивне – для занять зимовими видами спорту, головна функція цього виду – відведення вологи, рекомендовані синтетичні тканини;
    • повсякденне – слід враховувати, де планується носити білизну більшу частину часу – у приміщенні або для довгих прогулянок, від цього залежить склад матеріалу; для риболовлі – мінімум рухів, тому потрібна білизна з вмістом вовни.

< /ul>

Білизна та купальники в інтернет-магазині Intimo з доставкою набудинок

Замовляючи жіночу термобілизну в магазині “Інтимо”, потрібно правильно визначити її розмір, тільки в цьому випадку вона виявить свої позитивні властивості у повному обсязі. Якщо Ви сумніваєтеся у правильності вибору, зв’яжіться з нашим фахівцем, він уточнити додаткові параметри Вашої фігури та допоможе зробити правильну покупку.

Перед покупкою уточнюйте склад матеріалу виготовлення, щоб уникнути алергічних проявів та подразнення шкіри. Звертайте увагу на шви, вони повинні бути плоскими, щоб білизна не виділялася під одягом і не створювала дискомфорту.

У магазині “Інтимо” представлені різні моделі термобілизни, тому кожна представниця прекрасної половини знайде те, що їй потрібно.

Сплатити замовлення можна зручним для Вас способом, доставка здійснюється по всій Україні. Детальніша інформація про нас – на сайті intimo.com.ua.

Выбирайте термобельё в Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.