Привабливі купальні костюми на максимально довгий термін

Готуючись до чергового пляжного сезону, жінки переглядають масу каталогів, вибираючи для себе новий купальник. Основна частина, яка становить його ціну – це матеріал виготовлення. Від його якості залежить, як довго обрана модель матиме привабливий зовнішній вигляд, не піддаватиметься деформації, зберігаючи початкову форму та забарвлення. Тому, якщо Ви хочете почуватися “королевою пляжу”, не варто економити на купальному костюмі.

Як правильно доглядати за комплектом для купання

Насамперед потрібно дотримуватися тих правил догляду, які рекомендовані виробником, вони вказуються на бирці Вироби. Як прати роздільний купальник, щоб він якомога довше зберігав свій первісний вигляд? Якщо Ваш комплектдля купання має філіжанки з кісточками, прикрашений вишивкою, аплікацією або іншим декором – прайте руками. В інших випадках можна випрати на делікатному режимі в пральній машині, попередньо вклавши купальник у мішечок. Замість звичайного порошку краще користуватися спеціальним гелем, який м’якше впливає на тканину. Після прання виріб краще всього кілька разів прополоскати у прохолодній воді, не викручувати, а промокнути рушником. Сушити його рекомендується на рушник у тіні, гладити не треба.

Зручні покупки в інтернет-магазині “Інтимо” за доступними цінами з доставкою додому

Навіть найдорожчий і високоякісний купальник не витримає довше одного сезону, якщо його нещадноексплуатувати. Тому правильніше матиме два чи три комплекти для почергового використання. У магазині Intimo можна вибрати кілька моделей різних купальників за доступною ціною. До того ж, придбавши не одну одиницю товару одночасно, можна отримати знижку. Купальник – виріб, який має ідеально сидіти по фігурі. Для того, щоб правильно підібрати розмір, повідомте нашого менеджера додаткові параметри своєї фігури, і він підбере ідеальний варіант. Крім цього, можна:

  • приміряти купальники у нашому шоу-румі;
  • замовити “Виїзну примірювальну” додому по Києву;
  • обміняти або повернути товар протягом 14 днів, за дотримання правил користування.

Ми пропонуємо зручні форми оплати та оперативну доставку по всій Україні.

Купальники в Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.