Як правильно зберігати бюстгальтери

В Інтернеті можна побачити багато цікавих ідей на тему того, як красиво організувати простір для зберігання речей, у тому числі нижньої білизни. У цій статті ми розглянемо два варіанти того, як можна зберігати бюстгальтери та інші елементи інтимного гардеробу.

Варіант перший: luxury

Якщо простір в гардеробній або спальні дозволяє виділити для зберігання бюстгальтерів та нижньої білизни окрему шафку, то можна організувати імпровізовану вітрину на кшталт того, як зберігається білизна в магазинах. Для цього використовуйте спеціальні прозорі пластикові плічка, які ідеально підходять для зберігання бюстиків різних моделей. Можна розвісити бюстгальтери за кольором або вибрати іншу відповідну для васкласифікацію. Перевага такої організації в тому, що ви відразу бачите, всі моделі і можете швидко збагнути, який бюстгальтер підійде під сьогоднішнє вбрання, а також у тому, що чашки ліфчиків не деформуються і тому білизна довше зберігає презентабельний вигляд.

шафка для бюстгальтерівбюстгаль на вішалках

Варіантдругий: бюджетний

Бюстгальтери зручно зберігати в скриньці комода або на одній із поличок шафи. Щоб уникнути безладдя і створити візуально привабливу картинку, краще поставити в ящик спеціальні коробки або контейнери для зберігання білизни. Це зручно, практично, красиво і допоможе завжди підтримувати це відділення вбиральні в порядку. Сьогодні в Інтернеті продається багато різних ємностей із осередками для бюстгальтерів або просто коробів без відділень. Перевага першого варіанта в тому, що кожен ліфчик лежить в окремому осередку. скринька для бюстгальтерівкоробка для бюстгальтерів

До речі, якщо ви маєте подорож, і ви замислюєтеся над тим, як упаковати ліфчики в валізу, щоб вони не деформувалися, зверніть увагу, що в продажу є спеціальні органайзери для зберігання бюстгальтерів у дорозі – вони компактні, зручні та красиві.

органайзери для зберігання бюстгальтерів

Дивіться бюстгальтери в Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.