Панчохи проти колготок: більше сексу, пані!

Якщо у жінки є ноги, їх треба неодмінно продемонструвати. Питання лише в тому, як це все подати і «під яким соусом». Екстравагантне міні чи обтягуючі штани? Сексуальні туфлі-човники чи тканинні чобітки? Панчохи чи кігтики, нарешті? Остання альтернатива викликає, мабуть, найбільше спорів. Відразу кажу, з цих двох «ворогуючих таборів» я приєднаюся, швидше, до панчішників. Ось уявіть, що ви на побаченні. Скажімо так, з дуже далекосяжними намірами. У когось із вас двох вони першими пішли в потрібному напрямку — вирішувати вам, але підготуватися в будь-якому випадку потрібно. Де ви бачили фатальну спокусницю, яка скаче по спальні, намагаючись вибратися з колготок, пихкаючи: «Зараз-зараз, милий»? Не піде,дорогі пані, втрачаємо обличчя. Все має бути гарно.

Про магію червоної гумки

Чоловіки наші, звичайно, не маніяки, але тарганів у них у голові повно. Причому, один тарган «сексуальніший» за інший. Наприклад, як вам кліше, ніби «жінка в панчохах – це страшенно спокусливо»? Та ні, власне, так воно і є. Але вони, коли це говорять, про себе гадають. А у нас вони то сповзають, то гумка виглядає, ризикуючи спровокувати парочку ДТП на перехресті. Коротше, йдеш вулицею вся в напрузі. А все тому, що у тебе під спідницею панчохи – нормальні такі, але з червоною гумкою. Чи бачите, він напередодні впросив: «Ну вдягни, ну будь ласка, ти в них така…така» Як дитина, їй-богу! жіночі панчохи Тут є маленький секрет. Чим красивіше і вишуканіше панчохи на вас, тим впевненіше ви почуваєтеся в цілому. Пам’ятайте, Фрекен Бок з «Карлсона», готуючись до телепередачі, купувала собі нові устілки, говорячи: «Я й не казала, що їх хтось побачить. Головне – знати, що ти гаразд із голови до ніг». Сама героїня на звання секс-символу, звичайно, не претендує, але її слова не позбавлені здорового глузду. ЕстетикаПанчоховий гардероб

Інше питання, з чим всю цю красу носити. Ось, наприклад, кілька ідей, які точно «прокотять»:

  • З класичною спідницею. Варіант для офісу чи переговорів. Чи має у розрізі виглядати гумка — це ваша справа. Ну, і дрес-коду у фірмі, звичайно.

жіночі колготки

  • З платтям трохи вище коліна. Фасон може бути будь-яким – хоч футляр з пишною спідницею а-ля випускний, хоч коктейльне обтягуюче. В останньому випадку одягнутипанчохи – це найкраще, що ви можете зробити: не буде ризику, що шви від колготок зіпсують весь вигляд. Про підгорнуту гумку я взагалі мовчу.

панчохи з малюнком

  • З сарафаном — варіант суто літній.
  • З шортами чи спідницею-шортами — одразу кажу, таке вбрання не для боязких. Тому що розглядати вас будуть на всі очі, причому відразу з двох причин: через шорт, до яких міські модниці, як не крути, поки не звикли, і через пікантні панчохи, які в цьому ансамблі якраз будуть на увазі .

теплі панчохи А ось під сукні з тканини, що просвічуєпанчохи краще не одягати, так само, як під міні-спідницю. Аж надто багато акцентів виходить.

«Колготувальні» аргументи

І першим з них, звичайно, стане «всепогодність». При найменшому весняному похолоданні ви відразу зміните панчохи на більш практичні колготки – як мінімум сорокаденові. Їх можна і під коротку спідницю надягти, не боячись, що кудись «задме». До того ж, при виборі колготок ви можете більше «пустувати», купуючи візерунчасті: у смужку, ромбик, квіточку. Та хоч із зображенням Їжачка в тумані — з однотонним вбранням цілком виглядатиме. Колготки з візерунком З панчохами краще не зловживати і зупинитися на класиці: чорні, сірі,бежевий або засмаги. Досить з вас їхнього суперсексуального вигляду – що творить з людьми гумка, кокетливо виглядає в розрізі спідниці 🙂 До речі, якщо ви від природи пампушка, від таких експериментів краще відмовитися. Тут справа навіть не в еротичності, а в тому, що цією гумкою ви ризикуєте візуально вкоротити собі ніжку, і так повну. Масу спокусливих образів можна вигадати і з колготками. Навіть кольоровими, якщо, звісно, відтінок не «вирви очей». Наприклад, в магазині Інтимо можна вибрати хоч панчохи, хоч колготки всіляких видів, кольорів та розмірів. Є навіть ті самі, провокаційні — із червоною гумкою. Дівчата, спробуйте носити їх потихеньку, спочатку хоча б під штани. Відмінна терапія для невпевнених у собі!