Що краще за колготки чи панчохи?

Дати однозначну відповідь на запитання: “Що краще за колготки чи панчохи?” – напевно так само складно сказати, що було першим курка або яйце. Будь-який одяг має бути доречним. Вибір часто залежить від ситуації, від події, від почуття комфорту або, навпаки, бажання виглядати ефектно незважаючи ні на що.

Білі колготи мережива

чорні панчохи з аплікацією

Не меншу роль у виборі відіграють особливості фігури та індивідуальні упередження. Представляємо вам вигідні сторони панчохи та колготи, а відповідь на запитання ви зможете дати самостійно – оперуючи інформацією, своїми бажаннями та уподобаннями.

Переваги панчох перед колготками

мереживні панчохи

Панчохи надають жінці особливий шарм і чарівність. У панчохах жінка почувається впевненою і розкутою. Колготки, на жаль, не мають подібного ефекту. Панчохи не сповзають і щільно сидять на ніжці. Колготки час від часу доводиться підтягувати, при цьому щоразу створюючи небезпеку зробити затяжку або чогось гірше пустити стрілку. Панчохи менш клопіткий варіант, ніж колготки. Панчохи – чудова альтернатива відповідати офісному дрес-коду і почуватися комфортно в спекотний літній день. Переваги колгот перед панчохами

колготи комфортні в холодну пору< /a>


Панчохи не можуть змагатися з колготками в холодну пору року. Краса – це страшна сила, головне не дозволяти їй заволодіти вашим розумом. Бережіть себе і не носите панчохи, коли на вулиці холодно. Занадто короткі сукні, шорти, міні-спідниці з панчохами – не варіант. Під панчохи можна одягнути одяг із довжиною, щонайменше нижче середини стегна. Вважається поганим тоном, коли мережива панчохи виглядають з-під одягу. Тим самим панчохи обмежують довжину одягу і в цьому їх ще один мінус. /”>Колготки і панчохи можуть мати компресійний ефект. Але, у колготок, на відміну від панчох, тягнеться не лише область від ікри до середини стегна. Колготки з моделюючим ефектом або вставками, що зволікають, коригують найпроблемніші зони – живіт, талію, сідниці і стегна. Якщо ви хочете моделювати фігуру зверніть свій погляд у бік колгот, що тягнуть. Сподіваюся, наші поради допоможуть вам з вибором. В ідеалі в гардеробі кожної жінки мають бути колготки і панчохи.

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.