Чорна жіноча білизна: думка психологів

Проводячи свої захоплюючі дослідження, англійські психологи дісталися і такої пікантної теми, як колір нижньої білизни. Так-так, ви не дочули! Предметом дослідження групи вчених із Великобританії стало таке явище, як чорна спідня білизна. чорний корсет У процесі «наукових» пошуків були опитані чоловіки різного віку та соціальних категорій для того, щоб з’ясувати, який колір спідньої білизни жінок їм здається особливо привабливим і сексуальним. Результати здивують тих, хто переконаний, ніби нічого відвертішого та пристраснішого, ніж червоний колір у білизні, не існує. Принаймні, британські чоловіки дуже спокійно ставляться до червоного кольору в жіночій білизні, віддаючи перевагу спокійнішим пастельним тонам, наприклад, рожевому і кремовому. У середньому, третина опитаних хочуть бачити свою даму в чомусь ніжному, зворушливому та милому. Несподівано у фаворити вибивсякласичний чорний колір – близько половини чоловіків, які взяли участь в опитуванні, зізналися, що чорна жіноча білизна розбурхує їхню фантазію і здається їм найбільш сексуальною з усього того, в чому їм доводилося бачити своїх коханих. чорна білизна І трохи сухої статистики:

  • 50% чоловіків не поділяє захопленості червоним кольором
  • 18% чоловіків заявили, що не сприймають яскравих рожевих відтінків, зате люблять пастельні – білизну бежевого та молочного кольору
  • < li>47% підтвердили, що найсексуальнішою жіночою білизною вважають чорну

  • 34% респондентів проголосували за білий колір

боді Неоднозначне дослідження, особливо, якщо враховувати, що британці завжди відрізнялися джентльменською стриманістю. Цікаво, а що думають із приводу кольору жіночої білизни наші чоловіки?

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.