Білизна і не тільки: 10 речей, які варто купувати на літньому розпродажі

Зізнайтеся чесно: скільки часу ви носите речі, які придбали протягом розпродажів? Безпосередньо під час покупок ми часто відчуваємо спокусу придбати ледь не все, що бачимо, вважаючи це чудовою «інвестицією». Але як бути зі «швидкою модою» та речама, які втрачають актуальність уже наприкінці сезону?

Щоб побороти у собі нестримного шопоголіка, до заповітного банера Sale (або аналогічної вивіски офлайн-крамниці) треба наближатися з чітким планом і бажано навіть зі списком. Проаналізуйте вміст шафи з одягом та шухляд з білизною, визначте, чого саме там не вистачає і відштовхуйтеся від цього. Щоб прискорити та полегшити для вас цей процес, ми склали перелік із десяти модних речей, які завжди слід купувати на розпродажі.

  1. Чорна базова білизна
  2. Тілесна білизна
  3. Білизна «з родзинкою»
  4. Купальники
  5. Пляжний одяг
  6. Базові футболки
  7. Топи-бра
  8. Спортивні бюстгальтери
  9. Піжама з натурального матеріалу
  10. Колготки

Чорна базова білизна

Одна з найбільш універсальних білизняних категорій, які тільки можна уявити. Тепла погода, прохолодна погода, офісний стиль, побачення чи рок-концерт — чорні трусики та бюстгальтер будуть доцільними майже у будь-якій ситуації! Це може бути комплект або просто схожі за фактурою верх і низ: враховуючи те, що це база, зібрати гармонійний ансамбль буде неважко.

Саме базовими вважаються гладенькі моделі, з мінімальним, не надто рельєфним декором або взагалі без нього. Для додаткового комфорту можна пошукати знижки на безшовні бюстгальтери та трусики: вони майже не відчуваються на шкірі та не створюють тертя, що особливо зручно у спеку.

Тілесна білизна

Настільки ж необхідна складова білизняного гардероба, як і попередній пункт. Тут здебільшого ті ж вимоги — гладенька текстура, щільна посадка, м’які матеріали, пласкі шви (або їхня відсутність). Бажані фасони — на ваш розсуд: наприклад, сліпи або трусики у ретро-стилі з високою посадкою та легким моделюючим ефектом. Що стосовно бюстгальтера, то варто придивитися до full cup або м’яких трикутних чашок.

І мабуть, найскладнішим моментом при купівлі онлайн стане вибір кольору — адже поняття «тілесний» є доволі розмитим. У каталогах онлайн-крамниць до цієї категорії можуть потрапити ліфи та трусики кольорів беж, слонової кістки, шампанського. Врешті, й сам бежевий буває різних відтінків — з додаванням сіруватих, жовтуватих або рожевих тонів (до останніх належить, наприклад, модна «срібляста півонія»). В ідеалі відтінок має гармоніювати з тоном шкіри. Розпізнати цей нюанс під час інтернет-шопінгу складно. Полегшити цю задачу можуть відеодемонстрації білизни на Intimo.ua.

Білизна «з родзинкою»

Розпродаж — чудовий привід оновити сегмент білизняного гардеробу, розрахований на особливі випадки. Це або підкреслено еротична білизна, або незвичайні, вишукані моделі: мереживні боді з химерними вирізами, трусики та бюстгальтери з імітацією портупей, насичені кольори (особливо відтінки червоного), нестандартні матеріали (сітка, тканина під латекс) тощо.

На такі речі зазвичай звертають увагу, коли заходять у магазин або гортають каталог. А ось купувати наважуються не так часто. Адже така білизна доволі «вимоглива» до одягу, а ми часто хочемо купити те, що сполучається з усім. Особливо примхливі моделі можуть ще й коштувати недешево — дається взнаки дизайн, складність роботи або матеріал. Проте саме на сейлах ви отримуєте можливість за більш привабливою ціною придбати комплект суцільної краси, від якої просто перехоплює подих.

Купальники

Наприкінці червня — на початку липня магазини зазвичай починають розпродажі зі «смачними» знижками на пляжний асортимент. І це надзвичайно вигідно, адже сезон купання ще не закінчився, а купальник, на який ви накинули оком, уже можна придбати зі знижкою до 50%.

Купальники на сейлах можна знайти які тільки заманеться: роздільні, суцільні, однотонні або з принтами. До того ж ніхто не скасовував циклічність пляжних тенденцій: наприклад, купальники у квіточку та у морському стилі називають трендовими щороку. А отже купальник з торішньої колекції, придбаний зі знижкою, буде досі вважатися модним.

А ще не забувайте про зимові подорожі у теплі краї, та, врешті, вечірки біля закритих басейнів. Для останнього типу заходів можна розглянути класичні закриті купальники з широкими бретелями.

Пляжний одяг

Туніки, парео, пончо, сукні з запахом та просторі брючні костюми — мабуть, на основі одних лише пляжних колекцій можна чудово урізноманітнити свій літній гардероб. Особливо з урахуванням того, що пляжні тренди змінюються не так швидко, як поза пляжні. Головне — це зручний крій та практичність тканини: вона має або дихати та охолоджувати тіло, або швидко висихати на сонці та не вигоряти. Під «дихаючий» критерій підходять, зокрема, моделі з віскози (Ysabel Mora) та модалу (Iconique), які цілком можна носити й у місті.

Базові футболки

Початково базовими вважалися однотонні футболки прямого крою з круглою горловиною. Але на сьогодні поняття бази дещо розширилося, і в нього включили моделі з V-подібним вирізом. Колір можна обирати будь-який — залежно від загальної гами вашого гардероба. Але чорним, білим та бежевим футболкам точно знайдеться місце у будь-якій модній капсулі. Якщо ви тяжієте до мінімалізму, варто відшукати власну ідеальну модель та придбати декілька примірників у різних кольорах.

Що стосовно тканини, то варто віддати перевагу матеріалам, дихаючим та приємним для шкіри. Зокрема, це моделі Ora з суміші бавовни та тенселу. Також більшість марок додають до бавовни волокна поліестеру, що робить речі більш практичними у догляді.

Топи-бра

Одні з найзручніших бюстгальтерів майже на всі випадки життя — завдяки відсутності кісточок вони гарантовано не здавлюють і не перетискають груди. Деякі з моделей можна носити не лише як білизну, а і як кроп-топи під жакет або сорочку. А яскраві еластичні топи з широкою гумкою підійдуть навіть для спокійних тренувань на кшталт йоги чи стретчингу.

Спортивні бюстгальтери

А ось на ці позиції варто звернути увагу тим, хто займається бігом, відвідує зал і взагалі практикує активний спосіб життя. Адже спеціалізована білизна для спорту з високим ступенем підтримки та різними прибамбасами типу зонування часто коштує недешево. А саме зараз є можливість придбати щось подібне зі знижкою до 40-50% (зазвичай на спортивні бюстгальтери назначають саме таку знижку).

Піжама з натурального матеріалу

У просторому костюмі зі штанами можна і ніжитися під ковдрою, і готувати сніданок, і навіть відпочивати на балконі після насиченого трудового дня. Не забувайте, що піжами винаходили як одяг саме для відпочинку, а не лише для сну. Особливо привабливо виглядають моделі з суміші бавовна/модал чи бавовна/тенсел (такі можна знайти у брендів Ora, Cornette та Lormar).

Колготки

Один з найбільш витратних елементів жіночого гардероба (хіба що після гумок для волосся, які постійно губляться). Особливо це можна сказати про тоненькі 15-20 денові павутинки, що можуть зачепитися навіть за ручку від сумки або стілець у кав’ярні — що вже казати про випробування громадським транспортом.

Тут поради будуть ідентичні до білизняних. Бачите колготки базових кольорів перевіреного бренду зі знижкою — хапайте одразу декілька пар. Бачите знижку на пікантних сіточках, які не наважувалися придбати раніше через ціну — скажіть собі «чому б ні» та переживіть цей новий досвід.

Заощаджуйте, експериментуйте, насолоджуйтеся шопінгом!

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.