ТОП-8 моделей купальників, які ніколи не вийдуть з моди

Один з найпопулярніших товарів під час літніх розпродажів — це купальники. Знижки можна знайти надзвичайно привабливі: мінус половина суми або навіть більше. Від таких спокусливих цінників легко втрачається голова та вмикається купувальний рефлекс. Але чи не вийде так, що вже наступного літа ви побачите свої покупки у списках антитрендів? Втім, є фасони купальників, які можна вважати «вічними», і їх завжди вигідно купувати навіть про запас. Ось перелік таких магічних моделей, який пропоную вам взяти до уваги під час шопінгу.

Джерело: Rido/shutterstock.com

1. Чорний купальник — маленький і не тільки

Майже така сама класика, як сукня від Chanel аналогічної кольорової гами. Чорний колір досі вважається ознакою витонченого стилю. А ще це універсальна річ, яка гарантовано сполучатиметься з 90% речей вашого літнього гардеробу. До того ж базова чорна модель не будет конкурувати з іншими пляжними речами, тому може стати основою для багатьох модних образів. 

Нарешті, чорний купальник непогано підкреслює переваги фігури та коригує недоліки. XL на S, звісно, не перетворить, але надасть вам більш підтягнутого вигляду.
Щоб не прогадати з фасоном, обирайте просте бікіні без декору або суцільний купальник з V-подібним вирізом. Текстура — обов’язково гладенька: моделі з тканини у рубчик хоч і популярні вже кілька років, але вважаються трендом. А тренди, що не кажи, — річ швидкоплинна.

Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/64453/
https://www.intimo.com.ua/goods/72419/?c=50498&s=92&fromCat=2 


А якщо ви візьмете суцільний купальник зі зйомними бретелями, то отримаєте одразу два образи в одному. З лямками — для сонячних ванн вдень, з оголеними плечима — для вечірньої дискотеки біля басейну (у поєднанні з легкими шортами та болеро).

Джерело: Dean Drobot/ shutterstock.com

2. Чашечки-трикутники

Простота цього крою робить його дійсно незалежним від часу та модних тенденцій. Пригадайте старі курортні фото ваших мам або навіть бабусь: якщо вони носили роздільні купальники, то скоріше за все, ліфи у них мали подібний вигляд. 

Звісно, сучасні моделі дещо відрізняються за матеріалом та принтами: замість класичних горошків, квіток та смужечок додаються ще яскраві кольорові мікси, абстрактні малюнки, етнічні мотиви, монограми брендів тощо. Але незмінним залишається наявність завязок, яка дозволяє коригувати посадку по фігурі. 

До речі, у більшості комплектів з таким верхом плавки також регулюються завязками на стегнах. Зауважте, такий варіант підходить тим, хто планує спокійний відпочинок біля води — без купання у шторм та катання на банані (бо є ризик, що після виходу на берег вам доведеться одразу гуглити, де придбати нові плавки). Другий поширений різновид комплектів — із плавками з високим вирізом у стилі 80-х.

Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/56488/
https://www.intimo.com.ua/goods/76691/

3. Плавки з високою талією

Черговий фасон, перевірений часом та ностальгією. Слова «ретро» та «вінтаж» вже котрий рік поспіль мають магічний вплив на модниць, які підшукують одяг для пляжного відпочинку. Купальники з завищеною посадкою так яскраво відсилають нас до кінообразів Мерілін Монро на Одрі Хеберн. Ви можете сміливо обирати комплекти з квітчастим малюнком, смугасті або з дрібними рюшами – пляжна романтика у фаворі щороку.

Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/51338/

Окрім стилю, високі плавки мають ще ряд переваг. По-перше, такий крій може чудово приховає виступаючий животик (або просто відверне увагу від цієї зони, якщо вона лише здається вам проблемною). По-друге, купальні ретро-шортики тримаються на тілі просто як влиті, і ви точно не загубите їх у воді. А у поєднанні з ліфом на кісточках вийде взагалі універсальний варіант підтримки.

Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/76652/ 

4. З квітковим принтом

Цей малюнок ви можете з року в рік описувати як гостромодний, – і не помилитеся. Шахматка, горох, екзотичні фрукти — усі ці принти періодично з’являються на сторінках модних журналів та знову зникають. Навіть із анімалістичними принтами стилісти радять поводитися обережно (пригадаємо, скільки часу з 90-х знадобилося на те, щоб реабілітувати леопардовий принт). І тільки квіткові мотиви завжди залишаються фаворитами. Саме влітку і саме на купальниках вони виглядають надзвичайно доречно. Особливо якщо комбінувати такі купальні костюми з аксесуарами а-ля натюрель: солом’яними капелюшками, плетеними сумками, сандаліями, лляними сарафанами або шортами.

Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/72781/

5. Спортивний купальник

Незалежно від того, чи подобається вам мінімалізм, спортивний суцільний купальник завжди буде вигідною покупкою. Адже у ньому можна й на пляж, і до басейну, і навіть інколи на фітнес, якщо ви обрали модель із низом у вигляді шортиків. 

Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/72791/

А якщо цей купальник однотонний та без явних ознак «спортивності», його можна носити як боді, одягнувши поверх сорочку та лляні брюки або джинсові шорти. І це дуже зручно, коли у розпал пляжного відпочинку вам закортіло перекусити у кафе! Ну, а те, що такий купальник точно не змиє хвилею, можна навіть не казати.

Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/76611/

6. Усі різновиди бандо

Так називається купальник, верхня частина якого не має бретелей та нагадує еластичну повязку. У такому ліфі дуже зручно засмагати — ви гарантовано отримаєте рівний відтінок без білих смужок на плечах. Втім, деякі бренди пропонують у своїх колекціях варіанти-трансформери із тонкими зйомними бретелями. Це можуть бути традиційні плечові бретелі, або такі, що перекидаються через шию. Зауважте, що верх-бандо можуть мати також суцільні купальники: до речі, цей нюанс додає їм витонченості.

Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/64412/

Є також варіанти з однією лямкою та асиметричною лінією плеча, але їх також слід вважати скоріше трендовими, ніж універсальними. Більше того: у подібних моделях дизайнери часто вдаються до «бомбардування» декором: асиметричність там часто сполучається з пишними воланами та яскравими принтами. 

Звісно, бренди (здебільшого, грецькі, румунські та італійські) випускають дуже багато цікавих варіантів без бретельок у ретро-стилі з характерними принтами, на кшталт смужки, polka dot, або навіть пейслійських огірків. Але майте на увазі: коли ми говоримо про «вічно модні» купальники, краще усе ж таки обирати однотонні моделі.

Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/76662/ 


Однак пам’ятайте, що ліф бандо у більшості випадків візуально зменшує та притискає груди, тому володаркам невеликих розмірів варто бути обережними з такими моделями. А ось жінкам з пишним бюстом бандо допоможе надати грудям більш акуратного та компактного вигляду. 

Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/72852/

7. У морському стилі

Поєднання білого та темно-синього завжди буде виграшним у літньому гардеробі. А матроський стиль завжди асоціюватиметься з відпочинком біля води, навіть якщо мова не йде про моря та яхти. Причому смугастого дрес-коду дотримуватися не обов’язково. Пропорції кольорової гами можуть бути різними: наприклад, темно-синій купальник із білими лямками, синій верх, білий низ, тощо. Проте у останньому випадку прослідкуйте, щоб білий матеріал не просвічував хоча б у сухому вигляді (після намокання цього ефекту досягти вже проблематично).

Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/63150/
https://www.intimo.com.ua/goods/63157/

Зустрічається також комбінація принтів: наприклад, смугастий з квітковим, але неодмінно у синьо-білій гамі.


Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/66607/

8. Танкіні

Ще один універсальний фасон для тих, хто не хоче почуватися надто роздягненою. Верх цього купальника нагадує довгий топ або блузку з коротким рукавом, плавки можуть бути будь-якими (найчастіше сліпи або шортики). Крій топа-танкіні закриває живіт і зазвичай використовує складки та драпірування на грудях або талії. 

Така модель дуже виграшно виглядає на будь-якій фігурі plus size, коригує виступаючий животик, а складки візуально надають талії форми пісочного годинника. Окрім того, танкіні легко підлаштовується під різну посадку грудей завдяки регульованим бретелям. 

Принципи пошуку тут ті самі, що й завжди: моделі однотонні або з мінімумом вставок з інших тканин, а також відсутність помітного декору.

Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/52237/

Бажаю вам пладних вам рейдів по літніх розпродажах та вдалих покупок, які прикрасять ваш пляжний гардероб та піднімуть настрій у ці непрості часи!

Капризуля

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.