Бренди, що підтримують Україну. Ysabel Mora: іспанський позитив для тіла

Культура бодіпозитиву за останні роки набула такої популярності, що про це явище ми іноді розмовляємо навіть із своїм відображенням у дзеркалі. Якщо ви цього ще не робили — дуже рекомендую. Адже сприйняття свого тіла як «найчарівливішого та найпривабливішого» гарантовано підіймає настрій навіть у такі стресові часи. І одна зі складових такого сприйняття — правильна «упаковка» у вигляді білизни та одягу. 

Джерело: https://www.intimo.com.ua/ua/goods/68751/
https://www.intimo.com.ua/ua/goods/63150/

Думаю, якнайкраще такому відчуттю сприяє іспанська марка Ysabel Mora. Виробники білизни, купальників та домашнього одягу почали культивувати бодіпозитив задовго до того, як це стало мейнстрімом. Поговоримо про те, чому нам слід повчитися у іспанців у плані  одягу.

Трохи історії

Компанія Ysabel Mora існує на ринку із 1988 року і названа на честь засновниці Ісабель Мори Соріано. Із самого початку все створювалося як індивідуальний проєкт, але через деякий час до творчого та виробничого процесу підключилися діти підприємиці Ана Мойа Мора та Хав’єр Мойа Мора. Тоді бренд отримав «друге дихання» та нові джерела натхнення. Втім, виробники завжди залишалися вірними собі, заявляючи, що створюють продукцію, яка пасує до будь-якого тіла та будь-якого способу життя.

Із часом компанія збільшила свою частку на ринку та кількість колекцій. Наразі Ysabel Mora веде свою діяльність на п’яти континентах та продає свої колекції у 43 країнах, в тому числі, звісно, в Україні. Загалом по всьому світу працюють понад 4000 торгівельних точок, і мережа постійно розширюється.

Джерело: https://www.intimo.com.ua/ua/goods/58782/

Натхнення — у природі та житті людей

З 2014 року усі складові Ysabel Mora об’єдналися у райському куточку — місті Хатіва, розташованому у провінції Валенсія, неподалік від узбережжя Середземного моря. На території 16000 м2 сконцентроване усе — від виробничих ліній до складів до офісів. Такий підхід дозволяє працювати надзвичайно швидко та продуктивно, випускаючи на сезон по кілька колекцій, які одразу потрапляють до модного глянцю, на кшталт Vogue. А ще Ysabel Mora — якраз те місце, де усі працівники надихаються морськими пейзажами та мальовничою природою Іспанії. Особливо це видно у колекціях для пляжу та відпочинку.

Джерело: https://www.intimo.com.ua/ua/goods/72840/
https://www.intimo.com.ua/ua/goods/72836/
https://www.intimo.com.ua/ua/goods/72847/

Але що найбільше надихає модельєрів — це люди. Звичайні люди, які проживають своє повсякденне життя день за днем, щоразу надаючи йому неповторного стилю. Тобто, вони не слідують за модою сліпо, а самі формують її. 

Власне у такому підході можна побачити вплив власне іспанського стилю: свобода, розкутість та водночас розслабленість, наче під час сієсти. Взірцева «дівчина Ysabel Mora» сміливо одягне сукню, у якій квітчастий малюнок поєднується з майже вечірнім чорним гіпюром. Або купальник із лямками-макраме, який неодмінно приверне увагу половини пляжу — і не хвилюватиметься, як на неї дивитимуться та тим паче, хто що подумає

«Ми вважаємо, що жили б набагато краще, якщо б відчували себе такими якими ми є, без вимог «ідеального» життя та тіла», – пишуть із цього приводу представники компанії на своєму сайті.

Водночас бренд співпрацює з асоціаціями, діяльність яких спрямована на покращення якості життя. Важлива складова корпоративної етики — підтримка досліджень у галузі вдосконалення методів лікування різних захворювань, боротьби проти раку, а також підтримка закладів, які захищають права людини.

Джерело: https://www.intimo.com.ua/ua/goods/72738/
https://www.intimo.com.ua/ua/goods/58720/

Все, що завгодно і будь-якого розміру

Можна сказати, що Ysabel Mora створює моду для усіх членів родини. У їхніх каталогах можна обрати товари для новонароджених, малюків, дітей, чоловіків та жінок: розміри є від дитячих до дорослого XXL. 

Що ж стосовно жіночих речей, то розмірна лінійка виробів із чашками (ліфи, бюстьє, купальники) представлена від B до E. Компанія дбає про різноманітність стилів та силуетів. У каталогах білизни та купальників представлені різноманітні моделі: ліфи-трикутники, моделі на бретельках, бандо, мультипозиції, трусики різної висоти, купальники та боді с вирізами, асиметричні та класичні фасони. 

Джерело: https://www.intimo.com.ua/ua/goods/71447/
https://www.intimo.com.ua/ua/goods/58543/
https://www.intimo.com.ua/ua/goods/58675/


Серед розмаїття продукції можна виділити три основні лінії: базову, фантазійну та домашню. Фантазійна оновлюється щосезону з урахуванням тенденцій та потреб ринку.

Здається, простіше сказати, чого Ysabel Mora не виробляє: у них є білизна, одяг для дому та сну, купальники, речі з термоефектом, шкарпетки, колготки та навіть капці.

Оптимально для пляжного образу

Але перлинами бренду можно однозначно назвати пляжні колекції. Вже кілька років компанія випускає їх у капсульному вигляді. Тобто усі вони за бажання можуть комбінуватися: верхні та нижні частини роздільних купальників між собою, купальник із тунікою або сукнею тощо.

Найбільш виграшними є однотонні моделі, які можна поєднувати із моделями з минулорічних колекцій або взагалі з усім, що є у гардеробі. Наприклад, одна з нових лінійок Citrus являє собою однотонні жовті та чорні купальники (одне з ідеальних кольорових поєднань для любительок контрасту). Вони ж пасуватимуть до речей з дивним принтом, де поєднані смужка та лимони. Таку колекцію випускали у 2019 році і якщо щось із того часу збереглося, то саме час поекспериментувати. 

Джерело: https://www.intimo.com.ua/ua/goods/54908/

Вже не кажучи про те, що інститут кольору Pantone на підтримку України назвав «енергійний жовтий» Energizing Yellow одним з трендових кольорів року.



Джерело: https://www.intimo.com.ua/ua/goods/63116/?vcf=1 та Twitter-акаунт Pantone

«Кожна жінка — супермодель»

Філософію позитивного ставлення до тіла у Ysabel Mora реалізують у тому числі за рахунок вибору тканин. Виробники стверджують, що їхні матеріали «адаптуються до будь-якої фігури, у будь-який час та за будь-яких обставин». Ясна річ, такі надможливості мають натуральна бавовна та бамбукове волокно, які чудово відводять вологу, а також приємні для шкіри модал та віскоза. 


Джерело: https://www.intimo.com.ua/ua/goods/58558/ 

Чуттєвість, модні красиві принти та крій по фігурі — ось ключові характеристики колекцій Ysabel Mora. У цих речах продуманий дизайн сполучається з інноваційними технологіями: цифровим друком на тканинах, нанесеними вручну малюнками та новітніми матеріалами. 

Ну, і вираження любові до власного тіла було б неповним, якби не тендітний декор. На багатьох моделях із цьогорічних колекцій ми бачимо мереживні деталі та прозорі вставки із тюлі плюметі. 

І ще один момент: Ysabel Mora намагається щороку пропонувати продукцію найвищої якості за дуже конкурентоспроможною ціною. Таким чином реалізується концепт високої моди яка може бути доступна кожному. Простіше кажучи — кожна жінка може підкорити подіум або червону доріжку. Варто лише забажати.

Джерело: https://www.intimo.com.ua/ua/goods/58710/?vcf=1 

І хоча спокій — це наразі стан далекий від того, який відчувають українські жінки, але прагнення свободи для нас характерне анітрохи не менше, ніж для іспанок. Просто виражається воно інакше. 

Залишаймося відкритими для інших культур та чекаємо на Перемогу разом!
Ваша Капризуля

Улюблені речі від Ysabel Mora:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.