Бренди білизни, які підтримують Україну. Sensis: стильний комфорт

Трохи історії

Бренд Sensis можна назвати досить молодим: його історія розпочалася у 2008 році. Тоді було запущено невеликий кравецький цех. Усього шестеро майстрів працювали на площі у 60 «квадратів» — за розміром це приблизно як трикімнатна квартира!

Проте з самого початку ініціатори бренду робили ставку на високу якість пошиву, небанальний дизайн та підтримку вітчизняних виробників: трикотаж та фурнітура завжди обов’язково мали бути польського виробництва. Філософія бренду була простою та зрозумілою: створювати речі для жінок, які цінують водночас і стиль, і комфорт. Для жінок, які прагнуть виглядати модно будь-коли, навіть під час сну.

Постійний розвиток компанії призвів до того, що у 2018 році Sensis переїхав на власний завод у місті Легниця площею 2500 кв. м. із найсучаснішим обладнанням. Наразі Sensis є одним з найвідоміших польських виробників одягу для сну. А з кожним роком асортимент компанії зростав: до піжам, нічних сорочок та халатів поступово додалися декілька колекцій домашнього одягу на різні сезони. 

Джерело
https://www.intimo.com.ua/ua/goods/75768/
https://www.intimo.com.ua/ua/goods/75767/

Асортимент Sensis

І мова зараз піде не лише про піжами. Моделі від Sensis поєднують у собі класичний дизайн та пікантні нотки оригінальності. Кожна колекція складається з базових мінімалістичних речей, які можна використовувати навіть для повсякденного носіння, а також із яскравих, із грайливими деталями, які виконують функцію справжнього антистресу.

Загалом у лінійці Sensis представлені такі категорії товарів:

1. Жіночий одяг для сну

Це головний акцент усіх колекцій торговельної марки. У їхніх колекціях ви знайдете як літні комплекти з шортами и коротким рукавом, так и закриті зимові піжами. Що ж стосовно сорочок, це найчастіше вироби прямого вільного крою, які забезпечують повну свободу під час сну. 

Окрім того, бренд піклується про майбутніх мам і пропонує гіпоалергенні сорочки та халати для вагітних із чистої бавовни.

Джерело: sensis.com.pl 

2. Домашній одяг

Більшість моделей цієї категорії — халати та блузи-кімоно з поясом, тому вони зручні для спокійного відпочинку після ванни, сауни та спа-процедур. Тут я вже розповідала, чому такі халати кращі, ніж моделі на блискавці. Також у колекціях бренду широко представлені стильні домашні костюми та сукні.

3. Чоловічі піжами

Домашній одяг для чоловіків у Sensis представлений не так рясно, але їм таки є з чого обрати. І моделі оцінять передусім поціновувачі натуральних матеріалів. Є комплекти як з шортами, так і зі штанами.

Джерело: https://www.intimo.com.ua/ua/goods/75812/ 

До речі зараз у «Інтимо» триває акція — на усю продукцію Sensis діє «братська» знижка у 10%, так що ви можете запросто долучитися до польського стилю. 

Власне, давайте поговоримо про те що ховається за поняттям «польський стиль у домашньому одязі» та як це можна застосувати українцям та українкам.

Момент 1. Зручність — понад усе

Погодьтеся, було б навіть дивно якби бренд домашнього одягу пропагував якийсь інший концепт. Але тут справа не лише у крої речей, а не в останню чергу у тканинах. Можна сказати, що засновники Sensis є адептами натуральної бавовни: з цього матеріалу виготовлена більшість їхніх виробів. 

Його перевага полягає тому, що такий одяг підходить для будь-якого сезону. Влітку бавовна дозволяє шкірі дихати коже та всотує зайву вологу, а взимку добре зберігає тепло. 

Джерело: https://www.intimo.com.ua/ua/goods/70986/ та
https://www.intimo.com.ua/ua/goods/70984/

Ще один “козирний” матеріал – натуральна віскоза, приємна на дотик, стійка до зношування та візуально приваблива. Завдяки текстурі та здатності струмувати ніжними складками комплекти з такої тканини набувають вигляду luxury. А зважаючи на демократичні ціни, це справжнє бінго!

Джерело: https://www.intimo.com.ua/ua/goods/75788/ та
https://www.intimo.com.ua/ua/goods/75801/

Часто у Sensis додають у склад тканин невеликий відсоток синтетики. Зі змішаних тканин, як правило, роблять домашні сукні та костюми. Бонус зі штучних волокон надає речам більшої практичності. Вони менше зминаються, не втрачають форму, не сідають під час прання та швидше висихають. До речі, останній момент надзвичайно важливий для тих, хто зараз вимушено веде трохи кочовий спосіб життя. Я вже розповідала, як доводилося викручуватися моїй знайомій, яка евакуювалася за кордон із численними пересадками у різних містах і не завжди могла надягати зручну білизну через те, що та просто не встигала висохнути після прання. 

Також у бренда є моделі з синтетичного щільного софту та плюшу. Домашній одяг з цих матеріалів добре зігріває, а отже підійде для нашої зими та нашої специфічної ситуації з опаленням.

Момент 2. Близькість модного менталітету

«Наших за кордоном можна впізнати за манерою вдягатися», — часто чую такі спостереження від знайомих, які часто подорожують, або живуть у інших європейських країнах. До речі, це твердження розповсюджується й на домашній одяг: два останні роки вже довели, що він анітрохи не менш важливий, ніж вуличний. Багато стилістів, розповідаючи про клієнтів навіть згадують, про їхнє бажання зібрати гардероб «домашній з претензією на вихід на вулицю».

Так ось, враховуючи, дизайн речей Sensis, українок із полячками на вигляд цілком можливо й переплутати. Адже класичні стримані принти та візерунки у бренду поєднуються із кокетливими жіночними деталями, які дуже притаманні нашим жінкам та дівчатам.

Одна з таких «фішок» — незмінні стрічки та бантики на штанах та шортах. Їх можна помітити навіть на більш теплих велюрових костюмах, які за кроєм дуже нагадують спортивні.

Джерело:  https://www.intimo.com.ua/ua/goods/75778/
https://www.intimo.com.ua/ua/goods/71167/

Як бачимо, тут навіть поєднуються два тренди: один — на жіночність, інший — на поєднання різних стилів. А вираз «красивий спортивний костюм» — то вже давно не нонсенс.

Момент 3. Дизайн — помірно оригінальний

А це ж саме те, що потрібно нашим жінкам! Ми ж бо усе свідоме життя ганяємося за такою модою, щоб «бути не такими, як усі» і водночас «не бути білими воронами».

А дизайнерам Sensis вдається майстерно поєднувати класику, ніжність та сучасний дизайн. Творці бренду надають перевагу спокійним пастельним відтінкам – кремовому, бежевому, ніжно-рожевому, сірому, тощо. 

Джерело: https://www.intimo.com.ua/ua/goods/75803/

Ну, і звісно, куди ж без класичної чорно-білої гами!

 

Джерело: https://www.intimo.com.ua/ua/goods/75810/ та 
https://www.intimo.com.ua/ua/goods/75807/

Один зі способів, якими досягається ефект «два стилі у одному» — міксування тканин: однотонної та принтованої у одному комплекті. Наприклад, у весняно-літній цьогорічній колекції найдемо серію костюмів, де чорний комбінується з флористичним або тропічним малюнками — таке поєднання легковажності та елегантності. 

Джерело: https://www.intimo.com.ua/ua/goods/75765/

Найчастіший вибір декору – милі банти, стрічки або спокійні принти на кшталт горошин або квіткового візерунку. Також є дуже багато варіантів клітинки: від великих квадратів до дрібної клітки «Віші» (у такому дусі був оформлений дизайн дому у радянському фільмі про Мері Поппінс).

Але іноді зустрічаються і сміливіші рішення. Це, наприклад, яскраво-червоні відтінки.  Причому не тільки у різдвяних колекціях, а й у літніх — у поєднанні з принтом у горошини. 

Джерело:

Джерело: https://www.intimo.com.ua/ua/goods/71006/
https://www.intimo.com.ua/ua/goods/71004/
https://www.intimo.com.ua/ua/goods/70996/

Або довжина міні для домашньої сукні, уявляєте! Є  навіть обтягуючі варіанти: це свідчить про те, що стилі пін-ап та «сексі» польським жінкам, як і нам не чужі.

Джерело: https://www.intimo.com.ua/ua/goods/70991/


Як бачимо, одяu Sensis можна вважати майже універсальним: у більшості моделей цілком можна виходити за межі дому і почуватися звучно. А я бажаю вам, щоб ваш побут зараз був  комфортним, а сон — настільки спокійним, наскільки це можливо. Де б ви не були.

Чекаємо на Перемогу! 
Капризуля

Sensis в Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.