Чек-ліст: 7 речей, які варто придбати під час літнього розпродажу

Наступила гаряча пора — період літніх розпродажів, який у нас не зупинила навіть війна. 

Зараз у нас відбувається якийсь економічний феномен. Будь-яка покупка розглядається як спосіб підняти економіку, а майже будь-який товар — як інвестиція у власний комфорт. Дівчата, давайте зізнаємося: під такими благородними гаслами ми здатні спустошити півмагазину!

Найвигіднішим періодом розпродажу, за традицією вважається серпень: знижки можуть досягти навіть 70–80%. На щастя, до такого вигідного цінового рівня доживають базові речі, які завжди вам знадобляться та можуть прослужити не один сезон. Поговоримо про те, на які речі слід звернути увагу під час шопінг-полювання.


Джерело: Estam/shutterstock.com 

1. Купальники

Враховуйте, що купальник легко забувається на пляжі або у готелі, він може вигоріти та втратити еластичність через морську солону воду, сонце або хлор у басейнах. Нарешті, хтось похапцем змінював місце проживання ще навесні і через неактуальність пляжного питання купальний костюм з собою просто не брав. У будь-якому випадку придбати новий вам захочеться із суттєвою знижкою, як, наприклад, у «Інтимо». Тут знайдуться і суцільні, і роздільні моделі, і базові, і неонових кольорів. Лінійки деяких брендів наявні навіть у кількох розмірах та кольорових гамах, так що є з чого обирати.


Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/64677/
https://www.intimo.com.ua/goods/55355/
https://www.intimo.com.ua/goods/51297/

2. Літня сукня

Мабуть, частіше за все на серпневих розпродажах зустрічаються легкі сукні, які завжди стануть у пригоді. Причому ціни знижують на моделі різних стилів: від базових лаконічних на кожен день до трендових та суперзручних суконь-сорочок та ніжних речей у білизняному стилі.


Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/49021/

Зауважу, що зараз можна придбати не лише речі до наступного літнього сезону, але й такі, які цілком придатні до весни чи осені. У каталозі зустрічаються, зокрема, вечірні сукні з в’язаного трикотажу з паєтками, як у Jadea. Вони цілком підійдуть до новорічних свят, корпоративів, або інших святкувань. Наприклад, вечірки на честь нашої перемоги.

Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/50935/
https://www.intimo.com.ua/goods/63204/

Що ж до літньої моди (і власне пляжної, і міської), то перше питання, яке турбує — чи не вийде покупка з моди до наступного сезону? Так ось, якщо брати до уваги кількарічний тренд на так звану «повільну моду”, то нам з вами можна взагалі не хвилюватися. До того ж максі з легких тканин завжди виглядатимуть доречно як серед спекотного міста, так і на узбережжі. 



Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/47031/ 


Про квітковий або матроський принти я навіть не кажу — це невмируща класика. Якщо вам до вподоби романтика, не сумнівайтеся та обирайте щось із подібним малюнком.



Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/47737/

3. Спідня білизна

Зараз якраз той час, коли є сенс запасатися і базовими, і розкішними моделями — трусиками, бра та комплектами. З категорією бази все зрозуміло: гладенькі чорні та бежеві комплекти ми часто носимо та (що логічно) швидко зношуємо, тому їх можна сміливо купляти по декілька штук одразу. Це не той момент, коли слід економити, бо гуртова ціна, яка вам здається великою, потім цілко окупиться у процесі носіння. 

З одного боку, під час розпродажів неминучими будуть проблеми с наявністю розмірів: зазвичай у останню чергу беруть найбільші та найменші з лінійки. З другого боку, підвищується ймовірність знайти дійсно унікальну річ.
До того ж, знижки на брендову білизну зараз можуть доходити до 50%, а деякі магазини або марки роблять акції на кшталт «2 за ціною 1». Таким чином цінники на люкс починають наближатися до реального життя.


Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/66472/ 

Також є привід саме зараз задивлятися на різні вишукані та звабливі моделі. Розпродажі у категоріях «особливої» білизни просто неминучі, бо її купують значно рідше з об’єктивних причин, а реалізувати такі комплекти треба. Таким чином розпродаж дає вам шанс поповнити гардероб справжніми інтимними скарбами. 


Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/45224/
https://www.intimo.com.ua/goods/67531/
https://www.intimo.com.ua/goods/39703/


Зверніть увагу також на боді: зараз вони переживають чергову хвилю популярності. До того ж, ця річ є зручною у подорожах, бо може замінити топ чи футболку і не потребує заправляння у штані. А деякі моделі навіть допомагають причарувати працівників прикордонної служби (курйозну історію про це я вже розповідала).


 

Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/52005/

4. Базові сорочки, блузки або топи

Це речі, який у принципі не може бути забагато. Згідно з класичним кодексом стилістів співвідношення «верхів» та «низів» має бути приблизно 70:30. А 70% – це таки багатенько. Тобто можна з чистою совістю дозволити собі поповнити гардероб майкою або сорочкою, яка вам сподобалася. Тим паче, якщо вони виготовлені з натуральних, приємних на дотик тканин.

Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/49851/
https://www.intimo.com.ua/goods/75182/

Зараз на розпродажах вистачає як демократичних варіантів, так і дизайнерських. Серед них і сорочки класичного крою з накладними кишенями на грудях, і тонкі шовкові блузи , і базові кроп-топи. Є сенс купити декілька про запас або придбати нарешті одну, але класичну сорочку елітної якості.



Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/70830/

5. Базові футболки

Про цю деталь одягу варто поговорити окремо, адже її можна назвати практично універсальною. Майте на увазі, що футболки належать до категорії речей, які продаються у магазинах цілий рік. Отже просто немає причин переплачувати за те, що ви, скоріше за все, зносите або загубите протягом року. Пропоную вам пошукати прийнятну для себе модель та придбати її у кількох різних кольорах.

Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/60192/

Базовими вважаються однотонні моделі, не обтягуючі, а вільного крою або навіть оверсайз, із круглою чи V-подібною горловиною. Щодо тканини, то бажано орієнтуватися на суміші бавовни та поліестеру — такі варіанти дихають та менше зминаються.



Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/72297/
https://www.intimo.com.ua/goods/71648/

6. Спортивна білизна та одяг

Еластичні топи, бюстгальтери з підвищеною підтримкою, лосини та велосипедки — усіма цими речами варто запасатися з двох причин. Якщо ви практикуєте ранкові або вечірні пробіжки, ходите на фітнес, у тренажерний зал, тощо, то ви робите це незалежно від пори року. Коли ж ви не можете назвати себе прибічником спортивноо способу життя, то зручні, еластичні речі у будь-якому випадку вам знадобляться — як мінімум для комфорту у подорожах.


І ще цікавий момент: однією з гарячих модних тенденцій зараз є стиль Athleisure (поєднання англійських слів athletics та leisure, «спорт» та «дозвілля»). Простіше кажучи, спорт-шик — це слово ви, мабуть чули частіше. Цей стиль допомагає органічно вписати одяг для тренувань у повсякденний гардероб. Зокрема, ті ж велосипедки можна носити з оверсайз-сорочкою не лише влітку, а й восени, доки не похолоднішає.


Джерело: goffkein.pro/shutterstock.com 

7. Шкарпетки та панчохи

Навіть якщо ви тримаєте під контролем усе і завжди, припущу, що шкарпетки у вас все одно губляться частіше, ніж ви того хочете. Звісно, консервувати їх, як ті огірки на зиму, у вас навряд чи вийде, але таки є сенс придбати на розпродажі кілька пар улюбленого кольору одного бренду та просто заміняти по одній шкарпетці за необхідності. 


Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/75387/


Аналогічну пораду можу дати стосовно панчіх, які взагалі рвуться із частотою кліпання очей. Тут все дещо складніше, бо розпаровані шкарпетки ще можна видати за особливість стилю, а ось із панчохами так не вийде. Вони мають бути ідентичними, особливо тілесні: буде помітна найменша різниця відтінку. У деяких брендів трапляються упаковки з трьох пар, але не всі виробники настільки сильно турбуються про буденні жіночі проблеми.


Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/70751/

Сподіваюся, мої поради допоможуть вам правильно спланувати витрати на гардероб, зробити його більш цікавим та функціональним.

Ваша Капризуля

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.